13 Φεβρουαρίου 2017

Ενοριακή γιορτή της Μητέρας

 
Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή πολλών ενοριτισσών μας η ετήσια εορταστική εκδήλωση της Ενορίας μας προς τιμήν της ευλογημένης Μητέρας.

 Στα πλαίσια της μεγάλης εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου, η Εκκλησία μας τιμά στο πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου, που προσφέρει το τεσσαρακονθήμερο Βρέφος-Ιησούν στον Ναό, όλες τις μητέρες καθώς και την ανεκτίμητη προσφορά τους στην οικογένεια και την κοινωνία ευρύτερα.
Την ως άνω εκδήλωση τίμησε με την παρουσία και τον μεστό λόγο της η κ. Γεωργία Κατσιροπούλου νομικός και μητέρα δύο παιδιών και 6 εγγονών.
Ακολούθησε συγκινητική προβολή -αφιέρωμα στο ιερό πρόσωπο της μητέρας, η οποία προσφέρεται θυσιαστικά στην υψηλή αποστολή της και στη συνέχεια απαγγέλθηκαν ποιήματα και τραγούδια από ομάδα κοριτσιών του μέσου κατηχητικού μας σχολείου.
Μετά το κλείσιμο της ωραίας αυτής εκδήλωσης, τις ευχές και τις ευχαριστίες από τον π. Χρυσόστομο και τον π. Παναγιώτη προσφέρθηκε ένα ενθύμιο ως ευλογία, με την προσευχή της μητέρας και ένα κέρασμα που περιείχε το καθένα από ένα σύνθημα πνευματικό τα οποία ετοίμασαν με πολλή αγάπη η ομάδα φοιτητριών της Ενορίας μας.

Η Ουράνια Μάνα ας σκέπει όλες τις ευλογημένες και αγωνιζόμενες Ελληνίδες Μητέρες!