2 Μαΐου 2017

Ανακοινώσεις Μαΐου 2017



ANAKOIΝΩΣΕΙΣ  MAIOY 2017

1) Κάθε απόγευμα στις 6.30 μ.μ. ψάλλεται η ακολουθία του εσπερινού.

2) Κάθε Δευτέρα και ώρα 6.30 μ.μ τελείται Ι. Παράκλησις προς την Υπεραγία Θεοτόκο-Αρτοκλασία.

3)  Την Τρίτη  2 Μαΐου θα τελεστεί Θ. Λειτουργία εις τιμήν και μνήμην της Αγίας Ματρώνας της Ρωσίδος. Η νεοφανής οσία εκοιμήθη το 1952 αφού επετέλεσε αναρίθμητα θαύματα.

4) Την Κυριακή  7  Μαΐου και ώρα 6.30 μ.μ. θα τελεστεί  Ι. Παράκληση για τους διαγωνιζομένους μαθητές στις σχολικές και πανελλήνιες εξετάσεις.

5) Υπάρχει η δυνατότητα πλέον και μέσω διαδυκτίου να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες και το πρόγραμμα ακολουθιών της  ενορίας μας, στο ιστολόγιο: www.koimtheotpar.blogspot.com

6) Την Τρίτη 23 Μαΐου θα τελεστεί Ι. Αγρυπνία 10.00-1.00  επί τη αποδόσει του Πάσχα.
 Την Τετάρτη 24 Μαΐου το απόγευμα και ώρα 7.00 μ.μ. θα  ψαλεί η ενάτη ώρα του Πάσχα και στη συνέχεια θα λιτανευτεί εντός του Ναού η εικόνα της Αναστάσεως πριν τοποθετηθεί στο Ιερό Βήμα.
Θα ακολουθήσει ο Εσπερινός της μεγάλης Δεσποτικής εορτής της Αναλήψεως του Κυρίου μας.

7) Την Κυριακή 28 Μαΐου στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα τελεστεί Ιερό Μνημόσυνο υπέρ των      πεσόντων κατά την άλωση της Κων/λεως το1453.

8) Στην Ενορία μας λειτουργεί τράπεζα τροφίμων: Καθημερινά δεχόμαστε τρόφιμα, μακράς διαρκείας για την ανακούφιση απόρων οικογενειών(Γάλα-όσπρια-ζυμαρικά-κονσέρβες-ζάχαρη-καφέ-ντοματοπολτό-έλαια κ.λ.π.).